O naju

o_naju_meta
nanny_section_07_1

Meta Vodnjov

Moje otroštvo je zaznamoval ples. Kot plesalka sem doživela veliko lepega, spoznala prijatelje, ki so še vedno del mojega življenja. S soplesalkami smo priplesele naslove državnih in svetovnih prvakij. Pri petnajstih letih sem se začela s poučevanjem plesa. Za vse izkušnje, ki sem jih pridobila s poučevanjem, sem hvaležna. Poklicno pot so prav tako zaznamovali otroci. Po srednji zdravstveni šoli sem se odločila za študij predšolske vzgoje na Ljubljanski pedagoški fakulteti. Združevala sem znanje, ki sem ga pridobila pri poučevanju plesa, na fakulteti in na raznih seminarjih. Delo z otroci me navdihuje za življenje, za vsak preživet dan. Najbolj pa me navdihuje biti mama. Moji 3je že skoraj pubertetniki me navdihujejo in učijo življenja.

V kulturnem društvu Kamot vodim sekcijo Navihančkov in mladinsko gledališko skupino. Moje delavno mesto vzgojiteljice, ki ga že 10 leto opravljam v vrtcu na Bledu mi daje vsakodnevne izkušnje in neprecenljivo znanje.

Leta 2015 sem spoznala Lucijo. Takoj sva začutili, da najine misli in ideje švigajo v isto smer. Začeli sva ustvarjati za otroke. Naredili sva kar nekaj zabavnih otroških predstav in interaktivnih predstav na prostem. V domači vasi sva postavili v gozd tematsko pot Začaran gozd. Skozi pravljice sva povezali najino domišljijo ustvarjanja in vsak nov dan je nova priložnost za novo pustolovščino.

Lucija Vidic

Že celo življenje me zaznamuje gledališče, podjetništvo, glasba in pravljice. Trenutno vodim podjetje Gozdni mož, katerega sem tudi ustanoviteljica. Čas, ki ni vezan na službo in družino ga izkoristim za delo z otroci in gledališče. Pišem gledališke predstave, tudi otroške. Predstava Srote, ki jo je odigrala mladinska gledališka skupina Kud Kamot je leta 2019 požela zlato priznanje na srečanju JSKD v Novem Mestu. Obožujem krativno delo in nove izzive. Sem tudi mama in najrajši na svetu se odpravim s svojim Rožletom na pustolovščine v naravo, kjer si izmišljujeva nove svetove in pravljice. Z Meto Vodnjov že 6 let aktivno bogativa kulturo na Bledu, kamor sem se preselila pred 1o leti. Kmalu sem spoznala sorodno ustvarjalno dušo s katero lahko kreiram kvalitetne vsebine za otroke. Dopolnjujeve se v znanju in izkušnjah.

o_naju_lucija
nanny_section_07_1