Lastnica podjetja Mali pustolovci
about-us_section_01_1

Meta Vodnjov - ustanoviteljica

Vzgojiteljica, plesna učiteljica, gledališka mentorica, animatorka, kreatorka pravljičnih vsebin.

Moje otroštvo je zaznamoval ples. Kot plesalka sem doživela veliko lepega in spoznala prijatelje, ki so še vedno del mojega življenja. S soplesalkami smo priplesale naslove državnih in svetovnih prvakinj. Pri petnajstih letih sem se začela s poučevanjem plesa. Po srednji zdravstveni šoli sem se odločila za študij predšolske vzgoje na Ljubljanski pedagoški fakulteti. Delo z otroki me navdihuje za življenje, za vsak preživet dan. Najbolj pa me bogati biti mama. Moji trije pubertetniki me učijo življenja. 

Leta 2015 sem spoznala Lucijo. Takoj sva začutili, da najine misli in ideje švigajo v isto smer. Začeli sva ustvarjati za otroke. Naredili sva kar nekaj zabavnih otroških predstav in interaktivnih predstav na prostem. V domači vasi sva v gozdu postavili tematsko pot Začaran gozd, napisali prvo slikanico za otroke in se lotili paketov pravljičnih pustolovščin. Skozi pravljice sva povezali najino domišljijo ustvarjanja in vsak nov dan je priložnost za pustolovščino.

  • Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok.
  • Predsednica kulturno-umetniškega društva Kamot iz Zasipa pri Bledu. Predstavi “Moj dežnik je lahko balon” in Srote/ zlata plaketa a na državnem srečanju otroških gledaliških skupin JSKD.
  • Vodim plesno-gibalne dejavnosti za otroke v in mladinsko gledališko skupino.
  • Z občino Bled sem kreativno sodelovala pri projektu; Blejski Zlatorog – učna pot okoli Blejskega jezera, 2019 
  •  Idejna vodja tematsko-pravljične poti Začaran gozd, 2019
  • Projekti razpisa  CCI4TOURISM (kreativne in kulturne industrije za trajnostni turizem) –  otroška slikanica “Potovanje malega volka”, 2022
  • Mentoriranka Sio projekta  in Poni projekta v Kovačnici, 2021/2022
  • Priznanje župana občine Bled, 2020
  • Pridobitev certifikata kakovosti Bled Selection – vodena pustolovščina skozi Začaran gozd, 2022 
  • Uspešno sodelovala v programu Asire in Socila Tides, ki ga podpira INCO in Google.or

Lucija Vidic - ustanoviteljica

Že celo življenje me zaznamuje gledališče, podjetništvo, glasba in pravljice. Trenutno vodim podjetje Gozdni mož, ki sem ga tudi ustanovila. Čas, ki ni vezan na službo in družino, ga izkoristim za delo z otroki in gledališče.

Pišem gledališke in otroške predstave. Predstava Srote, ki jo je odigrala mladinska gledališka skupina KUD Kamot, je leta 2019 požela zlato priznanje na srečanju JSKD v Novem mestu. Obožujem kreativno delo in nove izzive. Sem tudi mama in najrajši na svetu se odpravim s svojim Rožletom na pustolovščine v naravo, kjer si izmišljujeva nove svetove in pravljice. Z Meto Vodnjov že šest let aktivno bogativa kulturo na Bledu, kamor sem se preselila pred desetimi leti. Kmalu sem spoznala sorodno ustvarjalno dušo, s katero lahko ustvarjam kvalitetne vsebine za otroke. Dopolnjujeva se v znanju in izkušnjah.

o_naju_lucija
about-us_section_01_1