Vrtci in šole

Mali pustolovci nudijo vrtcem in šolam strokoven program, ki zajema več aktivnosti in didaktičnih pripomočkov. Strokovno usposobljeni animatorji in izvajalci programa vas lahko obiščejo v vašem vrtcu, šoli ali pripravijo program v Začaranem gozdu.

Zaključni
izleti
Mali-pustolovci_ikone_izlet

Ustvarjalni
paketi
Mali-pustolovci_ikone_paketi

Otroške predstave in delavnice Mali-pustolovci_ikone_delavnice

Plesno-gibalna dejavnost Mali-pustolovci_ikone_plesno

Zaključni izleti

Vabljeni na najbolj zabaven in raziskovalen zaključni izlet V Začaran gozd. Program za otroke je zasnovan tako, da jih spodbuja k raziskovanju in opazovanju narave. Skozi pravljico otroci spoznajo like iz slovenskega ljudskega izročila in raziskujejo ter začutijo gozd.

Kako poteka program tematske vodene pravljične pustolovščine?

Paketi pustolovščin

Predstavljamo vam dva raziskovalna paketa, ki vam nudita zanimive in poučne aktivnosti v naravi in igralnici oz. učilnici. Igre na prostem in poučni in igrivi pripomočki otroke popeljejo v svet pravljic in raziskovanja narave. Strokovnemu delavcu nudijo dodatne vsebine za kvalitetno preživet čas v naravi.

V sodelovanju z glasbeniki in dramskimi igralci smo zgodbo dramatizirali. Pripravljena je kot gledališka igra za otroke z avtorsko glasbo in deli kostumografije.

Otroške predstave
in delavnice

Otroške ustvarjalne delavnice so aktivnosti za otroke, ki jih lahko izvajamo v vrtcih oz. šolah in na različnih dogodkih za otroke. Delavnice so tematske. Skozi naravo se učijo spretnosti, opazovanja, sodelovanja, natančnosti, matematičnih in jezikovnih spretnosti.

Plesno-gibalna
dejavnost

Na naših urah ustvarjamo skozi glasbo z elementi gledališča in gibanja. Plesno-gibalna dejavnost je za otroke nekaj zabavnega in ustvarjalnega.